gelaatsbehandelingen

 

Mini/jeugdbehandeling - € 30,00

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dag/nacht crème.

 

Basis behandeling - € 42,50

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, dag/nacht crème.

 

Uitgebreide behandeling -  € 65,00

Basis behandeling met een rug/nek schouder massage.

  

Anti-age behandeling -  € 55,00

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, serum voor rond de ogen en voor de zichtbare lijntjes, gezichtsmassage, ampul, masker, dag/nacht crème.

 

Ultieme Aromatherapie -  € 65,00

Aromatherapie is een zorgzame, hands-on therapie die tot doel heeft om te ontspannen, energie te verhogen, stress te verminderen en verloren evenwicht te herstellen voor de geest, het lichaam en de ziel.

 

Tijdens de aromatherapie wordt er gewerkt met 100% natuurlijke etherische oliën. Deze etherische oliën zijn een weldaad voor lichaam en geest en hebben een sterk effectieve werking op de huid. De oliën drinken door tot in de dieper gelegen huidlagen en verlaten via de bloedbaan op een natuurlijke manier het lichaam. Er zijn veel verschillende etherische oliën. Elke olie heeft een verschillende werking op de huid, waardoor deze specialistische behandeling geschikt is voor ieder huiddtype! (inclusief aromatherapie rugmassage)

 

Express D-Tox behandeling - €30,00

De ''must have'' dieptereiniging voor de huid die zuurstof geeft en dynamiseert. In slechts 30 min worden vervuiling, sebum (talg), onzuiverheden en andere omstandigheden die de huid beletten de ademen verwijderd. De huid voelt zacht aan, ziet er stralend en ontspannen uit.

Heerlijk voor als u niet veel tijd heeft, maar toch even wilt relaxen!